Medium - prípravok na sanitu

06.05.2004 Celý región

Medium je vynikajúci, vysoko koncentrovaný, penivý prípravok na sanitárne zariadenia – toalety, pisoáry, sprchové kúty, obklady, dlaždice, bytová jadra...
Medium je vynikajúci, vysoko koncentrovaný, penivý prípravok na sanitárne zariadenia – toalety, pisoáry, sprchové kúty, obklady, dlaždice, bytová jadra atď. Jeho aktívne látky sú založené na báze kyseliny citrónové. Má vysoké odmasťovacie schopnosti, rozpúšťa vodní kameň a zanecháva lesklý povrch. Má zelenou farbu a príjemnú vôňu. Jeho pH je 1,5-2,5.

Návod na použitie: Pri prvom použití na veľmi znečistené plochy naneste koncentrovaný produkt, nechajte minimálne 20 minút pôsobiť, mechanicky dočistite a opláchnite čistou vodou. Pri opakovanom použití už udržujte čistené plochy riedeným produktom rovnakým spôsobom. Medium sa riedi teplou vodou podľa rysiek vyznačených na riediacej fľaši v pomere 1:10.

Používaním Media získate:
v jednom výrobku získate tri - čistiaci, dezinfikujúci a vzduch osviežujúci
odstraňuje vodní kameň
ničí pliesne a baktérie
pracuje po nanesení - bez námahy
zanecháva po opláchnutí vysoký lesk a ochranný film
dá sa použiť pri čistení bazénov, solárií, parných kúpeľov

Veľkosti balenia: 0,5 L, 3 L, 5 L, 15 L

Cena 0,5 l balenia ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .258, - Sk
Cena 0,5 l rozriedeného výrobku v pomere 1:10... ... ... ... ... ... ...25,80 Sk

Skúsenosti z produktom:
Přidávám odměrku řed. Media do praní bílého prádla = zbělení a desinfekce. Likviduje skvrny od kakaa, čokolády, červené řepy a červeného vína – stačí postříkat. Poznámka: „ Král mezi králi“
Manželé Vondráškovi, Údlice

Medium – výborný čistící prostředek na silně znečištěné vany a umyvadla, výborně odstraňuje vodní kámen a rez. Koupelna se krásně provoní, vše se jen leskne i baterie u umyvadla a vany. Z hlediska ceny bezkonkurenční.
Helena Čermáková, Načeradec

Po krupobití se mému zákazníkovi rozbil roh u střechy a vlhkost mu roznesla po stěně plíseň. Medium přidal do Primalexu, zbavil se tak plísně v celém domě po stěnách.
Pavlík M. , Žďár n. Sázavou

Výborné desinfekční účinky. Vystříkám klec u králíků proti chorobám, jsou zdraví a jim to neškodí. Po umytí vany nebo umyvadla vydrží čistota déle, vše se krásně leskne a voní čistotou.
Helena Čermáková, Načeradec

Bližšie informácie: zivotpo@vadium.sk
 

Vyberte región